Persoonlijk bericht WAARDERING:

Competenties

Als therapeut begeleid ik je in je zoektocht naar manieren om vat te krijgen op moeilijkheden, die je met je vertrouwde ervaring niet meer alleen weet te overbruggen.
Vanuit een Gestalttheoretische achtergrond werk ik op het actuele ervaren, op je leven hier en nu. De therapie helpt je bij het doorleven en verwoorden van je persoonlijke ervaringen.

We staan niet alleen stil bij de problemen op zich. We richten de aandacht ook op hoe jij deze ervaart, welke betekenis ze hebben in je leven en hoe je er nu mee omgaat. Je leert terug contact te maken met je verlangens en gaat op zoek naar hulpbronnen in jezelf en in je omgeving, zodat je nieuwe manieren vindt om het leven aan te gaan.

Jezelf kunnen realiseren in overeenstemming met de mogelijkheden van de omgeving is immers de focus van de Gestalttherapie

Als je merkt dat conflicten en teleurstellingen steeds terugkeren; als de creativiteit om je relatie te laten groeien stagneert, dan kan relatietherapie jou en je partner helpen om te onderzoeken wat de oorzaak is van jullie problemen en hoe je verder wilt.

In partnerrelatietherapie ligt de focus op de communicatie tussen de partners, op de emotionele (ketting)reacties op elkaar. Doel is om jullie te helpen het onbewuste samenspel te herkennen, te begrijpen en te doorbreken.

Tijdens de therapie staan we stil bij de niet vervulde verlangens van jullie beiden. Als therapeut help ik jullie om vanuit een wederzijds begrip de relatie te herstructureren. Zo kan een verstarde relatie vitaliteit terugwinnen zodat beide partners weer voldoende ruimte hebben om tot hun recht te komen, om te groeien.
In een kennismakingsgesprek verkennen we jouw/jullie siuatie, licht ik mijn manier van werken toe, kijken we of we met de therapie van start gaan.

Skilto lid sinds februari 2010

Over Praktijk Voor Coaching En Psychotherapie

Opmerkingen

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

Praktijk Voor Coaching En Psychotherapie

Praktijk Voor Coaching En Psychotherapie

Cogels Osylei 2
Berchem 2600

Gesproken talen:

  • English
  • Français
  • Nederlands

Contacteer Praktijk Voor Coaching En Psychotherapie

Delen

Aanbeveling

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: 45-65€

Betalingsmethodes:

  • cash

Plan